Les magranes de les Terres de l'Ebre

POMMY HOUSE, LES GRANADES DE LES TERRES DE L'EBRE
Cultivant magranes vermelles, de gust dolç, amb un enfocament en varietats primerenques (algunes fins i tot protegides amb royalty) i amb un clar compromís sostenible, social i d'economia circular amb els agents locals i regionals, POMMY HOUSE s'està erigint com un dels agribusiness de magranes de referència a Espanya, amb base a Terres de l'Ebre.

No només conrea respectant el medi ambient i implementant mecanismes per millorar el rendiment de la fruita, sinó que, en el seu magatzem, dotat de maquinària i de mitjans tecnològics i informàtics sofisticats, d'una càmera amb sistemes de conservació innovadors i d'un equip local compromès , selecciona les magranes segons qualitat, tipologia i calibre per als diferents usos i destins. Un cop encaixades les magranes en cartró reciclat elaborat molt a prop de les seves instal·lacions, les magranes POMMY HOUSE es dirigeixen a múltiples destinacions com el Regne Unit, Alemanya, Bèlgica o Holanda, per esmentar-ne algunes. Sota les seves marques comunitàries POMMY HOUSE o FORAJE, les trobaràs en botigues i supermercats on la filosofia dels mateixos estigui alineada amb la sostenibilitat, qualitat i compromís social de POMMY HOUSE.

 

POMMY HOUSE ha rebut en el passat una subvenció Leader / PDR.CAT 2020 i recentment ha estat objecte d'un premi InnoBap / Prodeca, en què consultors independents i la Fundació Alícia estan ajudant a POMMY HOUSE a incrementar el seu esforç comercialitzador i la seva internacionalització.

 

El compte instagram #pommyhouse alberga detalls sobre la vida diària d'aquesta petita gran empresa, que ha entrat a formar part de l'Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita en el seu compromís de col·laboració amb les institucions i empreses locals.

____________________________

Contacte: María Fernanda García

Pommy House™

Year-Round Red Pomegranates

www.pommyhouse.com

 

Finca Racó Calent, Sant Carles de la Ràpita (Tarragona, Spain)

Phone +0034977279262

e-mail mfgarcia@pommyhouse.com

IG: pommyhouse

 

Activities